Užas u Tuzli

Djed pretučen kad je došao po unuka u školu, djeca sve gledala

policija tuzla muptk
FOTO: BHRT
Ilustracija

Nakon silnih udaraca pesnicama, A.S. je pao na asfalt

Danas se u neposrednoj blizini školskog dvorišta OŠ “Miladije” u Tuzli dogodio fizički napad na muškarca incijala A.S. rođenog 1958. godine.

Naime, kako nezvanično saznaje Tuzlanski.ba, A.S. došao je pred školu po svog unuka koji je završavao nastavu u prvoj smjeni kada je na njega fizički nasrnula osoba poznata u naselju Miladije po problematičnom ponašanju ali navodno i kozumiranju narkotičkih sredstava.

Fizički napad u kojem je preučen A.S., 65-godišnji djed učenika OŠ “Miladije”, dogodio se naočigled brojne djece koja su se u tom trenutku zatekla u školskom dvorištu.

Nakon silnih udaraca pesnicama, A.S. je pao na asfalt.

“Pacijent inicijala A.S. (1958.) obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju, te upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksilofacijlanu hirurgiju hirurgiju UKC-a Tuzla”, saopćila je za medije Ersija Ašćerić–Mujedinović, šefica Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Iz Uprave policije MUP-a TK potvrdili su da se ovaj incident dogodio jutros oko 11:30 sati i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Napadač se, kako saznaje Tuzlanski.ba, nalazi u policijskim prostorijama i nad istim se vrši kriminalistička obrada.

Službenici PS Zapad | Tuzla obavili su uviđajne radnje i poduzeli sve potrebne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja. Uskoro više informacija…