Crna hronika

bosanski brod

Djevojčicu čiji je nestanak prijavila majka pronašli u šikari: “Čuli smo plač”

13/08/2021
Foto: Ilustracija

U saopštenju je navedeno da su na oko 300 metara od porodične kuće, na njivi obrasloj niskim i visokim rastinjem, začuli plač, gdje su potom uočili nestalu djevojčicu koju su uzeli u naručje i živu i zdravu odnijeli kući

Pripadnici Policijske stanice Bosanski Brod jučer su, nakon četrdesetominutne potrage, pronašli nestalu dvogodišnjakinju na oko 300 metara od porodične kuće, na njivi obrasloj niskim i visokim rastinjem.

Nestanak ove djevojčice Policijskoj stanici prijavljen je u 15.20 sati, kada se obratila žena čiji su inicijali S.O, koja je rekla da se oko 14.30 časova u mjestu Sijekovac od kuće udaljila njena dvogodišnja djevojčica, te da smatra da se izgubila, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Po prijavi su odmah postupili pripadnici Policijske stanice Bosanski Brod koji su sa okupljenim mještanima pregledali dvorište, okućnicu, kukuruzište te šire područje mjesta gdje se djevojčica igrala.

U saopštenju je navedeno da su na oko 300 metara od porodične kuće, na njivi obrasloj niskim i visokim rastinjem, začuli plač, gdje su potom uočili nestalu djevojčicu koju su uzeli u naručje i živu i zdravu odnijeli kući.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.