Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Granična policija uhapsila trojicu državljana BiH

granicna-policija-auto3

Pripadnici Jedinice granične policije Zračne luke Tuzla su jučer oko 11 sati na letu za Malme lišili slobode državljana BiH S. S. (1961.), jer je prilikom kontrole ustanovljeno da ga potražuje Sud BiH radi izdržavanja kazne zatvora u Kazneno – popravnom zavodu Tuzla.

S.S. je isti dan predan službenicima Kazneno-popravnog zavoda Tuzla.

Pripadnici Jedinice granične policije Dobrljin su također 9. srpnja u 14:30 sati lišili slobode državljanina Bosne i Hercegovine B. S. ( 1980.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje MUP Unsko–sanske županije zbog kaznenog djela teške krađe. B.S. je kontroliran na izlazu iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Novi Grad i isti je dan predan službenicima Sudske policije sudova Unsko–sanske županije Bihać.

Također, pripadnici Jedinice GP Brod su sinoć u 23:55 satina ulazu u BiH, na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod lišili slobode državljanina BiH i Republike Hrvatske P. T. (1981.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Derventa zbog kaznenog djela nasilja u obitelji. P. T . je sinoć u 1:15 sati predan policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj na daljnje postupanje.