preminuo u policijskom automobilu

Gušenje hranom uzrok smrti Banjalučanina

ubistvo-porodisno-nasilje-foto-g-surlan-2

Budući da je obdukcijom, utvrđeno da je uzrok Bukšine smrti gušenje hranom, do kojeg je došlo jer se pokrenula hrana iz želuca i zaustavila se u dušniku, čeka se odluka tužioca o kvalifikaciji ovog djela

Gušenje hranom je uzrok smrti Banjalučanina Milorada Bukše koji je preksinoć preminuo u policijskom automobilu, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba u banjalučkom naselju Petrićevac, potvrđeno je za “Nezavisne”.

Kako su “Nezavisne” objavile, nakon sukoba koji se desilo oko 20 časova, uhapšen je Predrag Bukša (50), brat nastradalog i njegovi sinovi, blizanci David (21) i Danilo (21), te Predragov radnik Slaviša Adžić (30) iz Dervente, koji je kod njega radio kao vozač.

Komšije su nam ispričale da je nakon batinanja nastradalog Milorada kojeg je brutalno tuklo više muškaraca, došla policija i odvela pretučenog muškarca, a on je preminuo na putu do policijske stanice.

“Ne mogu vam tačno reći koliko je to trajalo, pa skoro i sat vremena su ga tukli, to je bilo toliko strašno da nisam oka sklopio tu noć. Nakon što je došla policija, pretučenog Milorada stavili su u auto i odveli”, kaže komšija.

Budući da je obdukcijom, utvrđeno da je uzrok Bukšine smrti gušenje hranom, do kojeg je došlo jer se pokrenula hrana iz želuca i zaustavila se u dušniku, čeka se odluka tužioca o kvalifikaciji ovog djela.

Nezvanično saznajemo da je policiji prvo prijavljeno da Milorad pijan remeti javni red i mir i po dolasku patrole on je navodno bio u svjesnom stanju, ali je preminuo na putu do policijske stanice.

Braća Bukša imali su od ranije nesuglasice, a navodno su se sukobljavali oko imovine nakon smrti oca.

Saznajemo da je zbog njihovih sukoba i ranije reagovala polcija.

Za nastradalog Milorada komšije imaju samo lijepe riječi, navodeći da je bio veoma uzoran komšija koji je svima pomagao, pa ih je šokiralo saznanje da je nastradao ispred kućnog praga.

Kažu da je Milorad iza sebe ostavio dvojicu sinova i suprugu.