Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odranije poznat policiji

Izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo

policija-banjaluka

Iz policije su naveli da je u vozilu, prema navodima vlasnika, bio alat za potrebe njegove firme u vrijednosti od oko 20.000 KM, a da ukupna materijalna šteta iznosi oko 45.000 KM

Policija intenzivno traga za Rankom Rakićem iz Prijedora koji je osumnjičen za krađu teretnog vozila u Banjaluci, a koje je pronađeno u Prijedoru, saznaje Srna.

Prema saznanjima Srne, Rakić je od ranije poznat policiji po vršenju sličnih krivičnih djela.

Krađa je prijavljena 12. decembra oko 21.00 čas, a Srna nezvanično saznaje da je Rakić taj dan izašao iz zatvora nakon izdražavanja zatvorske kazne i odmah ukrao vozilo.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da su policijski službenici ove uprave juče oko 1.15 časova identifikovali izvršioca krivičnog djela teška krađa vozila navodeći njegove inicijale /R.R./ i pronašli teretno vozilo “folksvagen transporter”.

Iz policije su naveli da je u vozilu, prema navodima vlasnika, bio alat za potrebe njegove firme u vrijednosti od oko 20.000 KM, a da ukupna materijalna šteta iznosi oko 45.000 KM.

Za Rakićem je raspisana potraga, a o ovom krivičnom djelu obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.