Crna hronika

Kuvajćani napali konobara na Ilidži

15/08/2015

Državljanin Kuvajta, čiji identitet još nije poznat, fizički je napao konobara ilidžanskog Hotela Crystal, na kojeg je potom nasrnulo još kuvajtskih državljana.

Incident se desio sinoć, nešto prije 22.00 sata.

Prema tvrdnjama očevidaca, u incidentu je učestvovalo više državljana Kuvajta, među kojima i dvije žene.

[pull_quote_right]Grupa Kuvajćana među kojima su bile i žene napala konobara bašte hotela[/pull_quote_right]

Navodno, mladić je biciklom ušao u baštu hotela i prišao turistima koji su tu sjedili. Konobar je prvo upozorio mladića da biciklom ne smije ulaziti u uže područje koje pripada hotelu.

Tinejdžer je konobara potom udario, a ovaj mu je uzvratio, pa su onda prijatelji i porodica mladića nasrnuli na konobara i počeli ga udarati.

“Kuvajćani koji su izazvali incident u bašti hotela Crystal nisu naši gosti i sumnjam da su čak bili plaćeni da izazovu incident”, kazao je Alija Budnjo, vlasnik Hotela Ilidža u okviru kojih je i Crystal.

“Mi radimo stalno sa Kuvajćanima i oni su naši redovni gosti. Stižu nam pacijenti iz Kuvajta koji se liječe u našim banjama. Uvijek se vraćaju jer su dobrodošli i zadovoljni uslugom”, kazao je Budnjo za Patriu.

On je pojasnio da je grupa Kuvajćana među kojima su bile i žene napala konobara bašte hotela, a da čak nisu ni imali narudžbu.

Istraga o ovom incidnetu je u toku.

Komentari

2 Comments

 1. HAmdija

  15/08/2015 at 18:59

  Naucili drkat one jadne indijce i filipince a posebno su im djeca odvratna razmazena naucila maltretirat jadnu bjedu.istjerat to van hebo ih bakir sto ih dovuce ovamo

 2. Harun

  19/08/2015 at 09:45

  Tacno onaj odvratni bakir……, j3bem mu cerku ako ima,
  prodase pola Nase Bosne cetaljima…!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.