Crna hronika

vojnići kod ljubuškog

Muškarac pronađen mrtav u šumi, sumnja se da je ubijen iz zasjede

10/08/2021

Dežurna liječnica Doma zdravlja Ljubuški konstatirala je smrt muške osobe, a policijski službenici utvrdili su da se radi o T. B. (47) iz Vojnića te da je isti usmrćen iz vatrenog oružja

U mjestu Vojnići, zaseok Vodice, kod Ljubuškoga, u ponedjeljak večer pronađeno je tijelo 47-godišnjeg muškarca. Policija je utvrdila da se radi o T. B. iz Vojnića te da je isti usmrćen iz vatrenog oružja.

Policijska uprava PU Ljubuški zaprimila je 9. augusta u 23:38 sati prijavu da u mjestu Vojnići, zaseok Vodice, u šumi leži muška osoba s vidljivim tragovima krvi, a u blizini se nalazi automobil marke Mercedes, saopćeno je u utorak iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona (ZHK).

Na mjesto događaja odmah su izišli policijski službenici PU Ljubuški i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški.

Dežurna liječnica Doma zdravlja Ljubuški konstatirala je smrt muške osobe, a policijski službenici utvrdili su da se radi o T. B. (47) iz Vojnića te da je isti usmrćen iz vatrenog oružja.

Prema pisanju hercegovačkih medija, ubijen je Ljubušak koji živi u Zagrebu, a sumnja se da je likvidiran iz zasjede.

U toku su uviđajne radnje koje pod nadzorom postupajućeg kantonalnog tužitelja vrše policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški i Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHK a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela i pronalaska počinitelja, navodi se u priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.