Bijeljina

Na Savskoj regati muškarac mačetom povrijedio više osoba

savska regata (1)

Za drugima učesnicima narušavanja javnog reda i mira se intezivno traga, a većina njih je pobjegla sa lica mjesta kopnenim i vodenim putem

U Bijeljini je uhapšen muškarac čiji su inicijali G.Đ. koji je jedan od učesnika narušavanja javnog reda i mira tokom “Savske regate” u kojem je povrijeđeno više lica, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U događaju je juče u mjestu Rača učestvovalo više lica od kojih je jedno koristilo hladno oružje mačetu kojim je povrijeđeno više lica.

Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen, ali je više njih zbrinuto u bijeljinskom medicinskom centru.

U saopštenju se navodi da je policija prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira bila prinuđena da upotrijebi sredstva sile.

Za drugima učesnicima narušavanja javnog reda i mira se intezivno traga, a većina njih je pobjegla sa lica mjesta kopnenim i vodenim putem.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

U toku je rad na prikupljanju činjenica i dokaza i na identifikovanju svih lica koja su učestovala u naruđavanju javnog reda i mira u većem obimu.