Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon što su joj poginuli roditelji i sestra: Preminula i Nikolina Đedovac

udes-nezavisne-pruga

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske saopšteno je da je preminula osamnaestogodišnja Nikolina Đedovac, koja je u banjalučku bolnicu primljena u dubokoj komi sa teškom povredom glave i grudnog koša.

“Uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijent čiji su inicijali N.Đ, koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i u dubokoj komi, preminula je sinoć u 21.40 sati”, saopšteno je iz UKC.

U saopštenju se podsjeća da je N.Đ. u nedjelju, 12. marta, primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske.

Supružnici iz naselja Stanovi, kod Doboja, i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena.

Nikolina Đedovac

Na mjestu nesreće stradali su Slavica Đedovac (46) i Zlatko Đedovac (51), dok je njihova sedamnaestogodišnja kćerka Kristina podlegla povredama u dobojskoj bolnici.

Iz policije su naveli da se nesreća dogodila u 2.55 sati, a da je automobilom marke “pasat” upravljala S.Đ.

Kristina Đedovac

U Doboju je, pak, danas proglašen Dan žalosti zbog tragične pogibije članova ove porodice iz dobojskog naselja Stanovi.

U saopćenju iz Administrativne službe grada navodi se da je na Dan žalosti obavezno isticanje zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Grad, kao i drugim institucijama na području ove lokalne zajednice.

Zlatko i Slavica Đedovac

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti na teritoriji grada Doboj.

U saopštenju iz Administrativne službe grada navodi se da je na Dan žalosti obavezno isticanje zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Grad, kao i drugim institucijama na području ove lokalne zajednice.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti na teritoriji grada Doboj.