tribistovo

Objavljena imena stradalih u tragediji kod Posušja (FOTO / VIDEO)

tribistovo kobna vikendica (1)
Vikendica u kojoj se desila tragedija (FOTO: avaz.ba)

U susjednoj vikendici je bilo mlađih osoba koji su također čekali Novu godinu i koji su primijetili da iz susjedne vikendice nije niko izašao. Nakon toga pokušali su ući u vikendicu, ali vrata su bila zaključana

U mjestu Tribistovo gdje se dogodila velika tragedija koja je potresla cijelu BiH, osim policije i mecinskih timova, u toku dana stigli su i roditelji i članovi rodbina stradalih mladića i djevojaka.

Kako javlja BHRT, roditelji i rodbina jedva stoje na nogama skrhani od bola i tuge, dok mještani Posušja s nevjericom gledaju u pravcu vikendica gdje su mladi pronađeni nakon proslave Nove godine.

Vikendica u kojoj su stradali mladi ljudi, nalazi se u mjestu Tribistovo kod Posušja.

“U susjednoj vikendici je bilo mlađih osoba koji su također čekali Novu godinu i koji su primijetili da iz susjedne vikendice nije niko izašao. Nakon toga pokušali su ući u vikendicu, ali vrata su bila zaključana. Jedan od njih je ušao i vidio da se u prizemlju svi nalaze u nesvjesnom stanju. Osoba je obavijestila policiju i sve nadležne službe”, kazao je komesar MUP-a ZHK Milan Galić govoreći o tragediji koja se dogodila u novogodišnojoj noći u općini Posušje.

FOTO: bljesak.info

Smrtno su stradali I. M. (19), S. R. (19), M. R. (19), Ž. P. (19), M. S. (19), S. P. (19), M. P. (19), S. J. (19).

Večernji list objavio je i imena stradalih.

Kako piše isti izvor, uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.