Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

krvavi obračun na pumpi

Osoba osumnjičena za noćašnje ubistvo u Trnu poznata je javnosti i policiji

CAMBER (1)

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši

Policijskoj stanici Laktaši sinoć oko 22.40 sati prijavljeno je da je u Trnu na parkiralištu benzinske pumpe osoba D.Č., koji je bio u društvu M.Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D.S. u predjelu stomaka i A.B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša.

– Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je osoba D.S. u 00.30 sati preminula, čime je počinjeno ubistvo. D.Č. i M.Đ. su uhapšeni, a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekla je portparol MUP RS Mirna Miljanović.

No, Okružno javno tužilaštvo otkrilo je identitet osumnjičenih.

“Na benzinskoj pumpi u mjestu Trn, opština Laktaši, dana 31.12.2020. godine oko 22,50 sati, osumnjičeni Čamber Dalibor, rođen 1974.godine iz Laktaša, koji je bio u društvu sa osumnjičenim Đurđević Milanom, rođen 1978.godine iz Laktaša, upotrebom vatrenog oružja pištolja ranio je lica S. D., rođen 1996.godine iz Laktaša i B.A., rođen 1998.godine iz Laktaša. Od posljedica zadobijenih povreda lice S.D. iz Laktaša je preminulo u UKC Republike Srpske”, saopštili su iz Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši.

Kako prenosi banjalučka ATV, od povreda zadobijenih u pucnjavi preminuo je Duško Savanović (24).

U martu ove godine uhapšen je zajedno sa bratom Dubravkom sa lažnim policijskim značkama i vozilom sa treptačima.

Tada je policija u pretresu pronašla i oružje, javlja ATV.

Kako TV BN javlja, Čamber je pripadnik “Srbske časti”, organizacije sa vrlo upitnom reputacijom koja djeluje i u RS.

Čamber je zajedno sa ostalim iz “Srbske časti” viđan i u Palati RS kada je predsjednik tog entiteta bio Milorad Dodik, piše online izdanje RTV BN.