Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srebrenik

Otac bh. reprezentativca se potukao s MMA borcem nasred ulice

besic meho (1)

Poznat je po sličnim incidentima, zbog nekoliko krivičnih djela osuđen je na zatvorsku kaznu koju je u KPZ Orašje trebao izdržavati do 2021. godine.

Nakon nesporazuma u centru Srebrenika, izbila je tučnjava između Mehe Bešića, oca našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića te Fahrudina Ferizovića zvanog Leki, koji je poznati MMA borac, potvrđeno je iz MUP-a TK.

Inače, Bešić “senior” je poznat po sličnim incidentima, zbog nekoliko krivičnih djela osuđen je na zatvorsku kaznu koju je u KPZ Orašje trebao izdržavati do 2021. godine.

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u fokusu javnosti dogodio se u avgustu 2017. godine kada je u naselju Falešići kod Srebrenika pogođen hicima iz vatrenog oružja u u ruku i nogu, piše Dnevni avaz.

Fahrudin Ferizović Leki

Također, u junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo.

U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe. Razlog za to bila je višegodišnja svađa i netrpeljivoist sa komšijama čija vozila je udario.

Aakteri incidenta dali su izjave u Policijskoj stanici Srebrenik zbog narušavanja javnog reda i mira.