Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanska Gradiška

Pijan ometao policajce prilikom kontrole kafića

policija-rs-noc4

Po kompletiranju predmeta protiv lica M.P.zbog počinjenog prekršaja u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biće podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka

M.P. iz Bosanske Gradiške uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pijan ometao policijske službenike prilikom kontrole kafića u ovom gradu.

Policijski službenici Policijske stanice Bosanska Gradiška sinoć su oko 19,45 sati izvršili kontrolu ugostiteljskog objekta, u Ulici vojvode Mišića u kojem su zatekli navedenog da konzumira alkoholno piće. On je odbio da prestane sa konzumiranjem i na taj način ometao policijske službenike u vršenju službene radnje

“Lice M.P. lišeno je sobode, a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu”, saošteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Po kompletiranju predmeta protiv lica M.P.zbog počinjenog prekršaja u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biće podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka nadležnom sudu. D.S. je zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru uručen prekršajni nalog.