Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Pljačkali godinu dana: Uhapšen dvojac koji je ukrao novac i stvari vrijedne 40.000 KM

kradja lopov

Ova lica se sumnjiče da su krivična djela počinila tokom 2021. i 2022. godine na području Banje Luke tako što su iskoristila odsustvo vlasnika ugostiteljskih objekata i stanova, te provalili u objekte iz kojih su ukrali različite predmete i novac

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu lica čiji su inicijali S.B. i Z.A. zbog osnova sumnje da su u 22 teške krađe pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 40.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Ova lica se sumnjiče da su krivična djela počinila tokom 2021. i 2022. godine na području Banje Luke tako što su iskoristila odsustvo vlasnika ugostiteljskih objekata i stanova, te provalili u objekte iz kojih su ukrali različite predmete i novac.

Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjoj Luci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, pretresena je kuća, ostale prostorije i vozilo koje koristi lice S.B, gdje je policija pronašla predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka izjasnio se da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj protiv lica S.B. i Z.A.