Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pljačkao starice po Mostaru, uhvatili ga majstori jiu-jitsua

lancic otrgnut

Policajci PS Mostar Centar uhitili su u petak ujutro Admira B., rođenog 1988. godine u Trebinju, nastanjenog u Mostaru, koji se dovodi u vezu s nizom kaznenih djela krađe lančića i drugih vrijednosti građanima Mostara.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNK-a, Admir B. u petak ujutro, oko 9:15 sati, ženskoj osobi inicijala Z. Ć., staroj 67 godina, otrgnuo je zlatni lančić s vrata, a petnaestak minuta kasnije 72-godišnjoj K. Ć. ukrao je novčanik.

Nakon što je uhapšen kod osumnjičenog su pronađeni predmeti koje je otuđio.

No, razbojnik je napravio jednu ključnu grešku, pljačkao je na pogrešnom mjestu! Naime, lokalni mediji pišu kako su u hvatanju Admira B. pomogli članovi Kluba borilačkih vještina Reflex. Na poziv u pomoć opljačkane K. Ć. istrčali su iz prostorija svog kluba te se dali u potjeru za pljačkašem. Uspjeli su ga uhvatiti i zadržati do dolaska policije.

Iz MUP-a navode kako inspektori Odjela kriminalističke policije PU Mostar već duži vremenski period kriminalističkom obradom i opsežnim traganjem prikupljaju određena saznanja o osumnjičenom koji je u protekla dva mjeseca izvršio desetak sličnih pljački.