Crna hronika

mup ks

Policija u Sarajevu traga za ovom djevojkom, već je hapšena zbog droge i krađa (FOTO)

15/10/2020

Građani se mole da u slučaju korisnih saznanja obavijeste MUP Kantona Sarajevo, - Operativni centar na broj telefona 122

Ministarstvo unutrašnjih poslova Katona Sarajevo je na osnovu naredbe Općinkog suda u Sarajevu raspisalo potragu za Adnom Šahbajraktarević (26) zbog krivičnog djela teške krađe.

Građani se mole da u slučaju korisnih saznanja obavijeste MUP Kantona Sarajevo – Operativni centar na broj telefona 122.

Šahbajraktarević je prije tri godine privođena u policijskoj akciji “Doboš”. Tada je uhapšen i Sandro Malikanović, a par se sumnjičio za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih materija, javlja Dnevni avaz.

Policajci su prilikom pretresa stana koji su osumnjičeni koristili u Novom Sarajevu, pronašli i oduzeli 550 grama marihuane, 15 grama spida, automat takozvani dobošar sa 10 metaka kalibra 7,62 milimetar, startni pištolj sa okvirom i šest metaka, okvir za automatsku pušku, drobilicu i tri digitalne vage.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.