Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prizor od sinoć

Policijske marice blokirale prilaz Hitnoj pomoći u Sarajevu, otkriveno o čemu se radilo

guzve

Da bi bili zadržani u pritvoru uhapšeni su morali biti medicinski pregledani, a u slučaju potrebe (visoka temperatura, kašalj i slično) i testirani na koronu

Sinoć je prilaz Hitnoj pomoći u Sarajevu bio blokiran policijskim vozilima. Od tri vozila, dvije su bile marice. Odvedeno je pet osoba, sa lisicama na rukama, do trijažnog kontejnera na pregled, nakon čega su odvezeni.

Kako javlja Oslobođenje, uhapšeni u jučerašnjoj velikoj akciji “Kristal” Policijske uprave Bijeljina i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dovedeni su u Tužilaštvo BiH, koje će donijeti odluku o tome kakva sudbina čeka uhapšene. Da bi bili zadržani u pritvoru uhapšeni su morali biti medicinski pregledani, a u slučaju potrebe (visoka temperatura, kašalj i slično) i testirani na koronu. Tako da je to urađeno u trijažnom kontejneru u Hitnoj pomoći u Sarajevu.

Podsjećamo, uhapšeno je više osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, među kojima je i Tijana Maksimović, javnosti poznata kao Tijana Ajfon.

VEZANI Tijana Ajfon sa još tri djevojke u BiH ušla čamcem, objavljen snimak nakon upada policije