Crna hronika

ukc rs

Povrijeđeni u eksploziji pumpe kod Zvornika stabilno, nije u životnoj opasnosti

24/12/2019

Jedno lice je smrtno stradalo juče u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku, dok je sedam povrijeđenih dovezeno u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici

Zdravstveno stanje lica koje je povrijeđeno u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika za sada je stabilno i u toku su pripreme za hirurško zbrinjavanje u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS u Banjoj Luci.

Načelnik Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bojić rekao je da je pacijent zadobio frakturu lobanje i otvoreni prelom lijeve ruke i da ostaje na daljem liječenju.

Sanitetskim vozilom Opšte bolnice Zvornik juče je u 15.39 sati Urgentni centar UKC-a RS dovezen pacijent čiji su inicijali G.K, saopšteno je iz UKC-a.

Jedno lice je smrtno stradalo juče u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku, dok je sedam povrijeđenih dovezeno u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici.

Policiji je u 10.40 sati prijavljeno da je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na “Nešković” pumpi u mjestu Šepak, gdje je došlo do eksplozije.

Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorjelo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.