Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hapšenje u banjoj luci

Prije osam godina dvojicu napao nožem, sinoć je ubo još jednu osobu

Banja Luka: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo prijedorskog načelnika krim policije Radenka Bašića
28.03.2022., Republicko javno tuzilastvo, Banja Luka, BiH – Veceras je Aleksandar Miljatovic, osumnjiceni za ubojstvo Radenka Basica, prijedorskog nacelnika krim policije, priveden u Republicko javno tuzilastvo u Banja Luci. Miljatovic je, prema danasnjim objavama medija, vec priznao ubojstvo. Pored Miljanovica privedena je i osoba inicijalima I.R. koje se takodjer dovodi u vezu za Basicevicim ubojstvom. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Osobama S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, tokom prethodne noći, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode osobu inicijala D.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila pokušaj ubistva, javlja Anadolu Agency (AA).

“Nadležnoj policijskoj stanici, sinoć, oko 00.10 časova prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, lice D.M. flašom u predjelu glave zadalo udarac osobi S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadalo ubod nožem u predjelu grudnog koša osobi D.S. iz Banje Luke, usljed čega su navedeni zadobili tjelesne povrede”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Osobama S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci .

“Osumnjičeno lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u toku kriminalistička obrada D.M. nakon čega će ova osoba biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Srpskainfo jeobjavila da je zbog pokušaja ubistva uhapšen Dragan Miletić, koji je od ranije poznat po izvršenju teških krivičnih djela.

Miletić je u maju 2014. takođe uhapšen nakon što je dvojicu sugrađana ubo nožem.