Crna hronika

istočno novo sarajevo

Privođen i ranije: Policija kod sina Mirka Šarovića pronašla marihuanu

02/10/2021
Foto: Ilustracija

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo Srni je rečeno da su policijski službenici prilikom legitimisanja i pretresa N.Š. pronašli tri aluminijumska paketića sa marihuanom

Policija u Istočnom Novom Sarajevu sinoć je prilikom pretresa pronašla tri paketića marihuane kod Nikole Šarovića, sina predsjednika SDS-a Mirka Šarovića, saznaje Srna.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo Srni je rečeno da su policijski službenici prilikom legitimisanja i pretresa N.Š. pronašli tri aluminijumska paketića sa marihuanom.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo. Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku Republike Srpske.

Protiv N.Š. nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Člana 4 Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Šarovićev sin je i ranije privođen jer je policija kod njega pronašla marihuanu, a dobijao je i prekršajne prijave zbog uživanja opojne droge. Priveden je 2019. godine zbog posjedovanja marihuane.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.