Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

janja kod bijeljine

Prodao “mercedes” kojeg je iznajmio u Njemačkoj, pa prijavio da je ukraden

automobil

Po prijavi su postupili pripadnici Policijske stanice Janja koji su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je riječ o lažnom prijavljivanju, te da je vozilo prodato na području Srbije

Muškarac čiji su inicijali V. Ž. policiji je lažno prijavio da mu je nepoznato lice ili više njih otuđilo putnički automobil “mercedes”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

V. Ž. je Policijskoj stanici Janja u petak, 6. marta, oko 5.10 sati prijavio da je nepoznato lice u mjestu Glavičice kod Bijeljine otuđilo automobil, koji je vlasništvo rentakar agencije, a iznajmljen je u Njemačkoj.

Po prijavi su postupili pripadnici Policijske stanice Janja koji su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je riječ o lažnom prijavljivanju, te da je vozilo prodato na području Srbije.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da nakon dokumetovanja predmeta protiv V.Ž. bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu lažno prijavljivanje krivičnog djela.