Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuzla

Pronašli mu 14, a on dobrovoljno predao još deset pakovanja droge (FOTO)

1

Također, A.J. je službenicima policije dobrovoljno predao i 10 manjih pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu

Jučer su u Tuzli, policijski službenici Uprave policije MUP-a TK, obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, izvršili pretres lica A. J., rođen 1997. godine iz Tuzle kojom prilikom su kod istog pronašli 11 manjih  pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i tri manja pakovanja sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Također, A.J. je službenicima policije dobrovoljno predao i 10 manjih pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici navedenog Odsjeka, dok su pronađene materije privremeno oduzete radi vještačenja.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv A.J. će Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona biti podnesen adekvatan Izvještaj – saopšteno je iz PU MUP-a TK.