Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Opština Šipovo

Ribar otišao da peca pa pronađen mrtav pored rijeke

ribar334

Uzrok smrti će pokazati obdukcija

Tijelo sedamdesetpetogodišnjeg Miroljuba Šegrta, pronađeno je u ponedjeljak u kanjonu rijeke Janj u mjestu Podosoje, u opštini Šipovo.

Kako saznajemo, njegov nestanak porodica je policiji prijavila dan ranije i to u kasnim večernjim satima, jer je nastradali Šegrt bio ribolovac koji je u nedjelju oko 14 sati otišao na Janj da peca ribu, a kada se naveče nije vratio, porodica je prijavila nestanak.

Budući da su znali lokacije na kojima je Miroljub inače pecao, njegovo beživotno tijelo pronašli su mještani u ponedjeljak oko 8.30 sati .

Njegovo tijelo pronađeno je na nepristupačnom terenu pored hladne rijeke gdje je, sjedio i pecao, pa se pretpostavlja da je imao srčani udar, ali ipak uzrok smrti će pokazati obdukcija.

“Uviđaj na licu mjesta pronalaska beživotnog tijela izvršili su policijski službenici Policijske stanice Šipovo zajedno sa mrtvozornikom Doma zdravlja Šipovo.O svemu je obaviješten dežurni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela”, naveli su iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.