Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronioci iz Vrbasa izvukli tijelo nastradale djevojke

nesreca

Nakon višesatne potrage za Milicom Kukić koja je bila suvozačica u “passatu” koji je sletio u rijeku Vrbas policija i ronioci su prije nekoliko trenutaka iz vode izvukli vozilo i tijelo nesretne djevojke.

Nesreća se dogodila jučer u popodnevnim satimacu banjalučkom naselju Karanovac, na magistralnom putu Banja Luka – Jajce, kada je u rijeku Vrbas sletio putnički automobil marke pasat.

Mladić Danilo Rakić, koji je upravljao vozilom, u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio je teške povrede, ali je uspio da se spasi i on je odmah prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je zadržan na liječenju.

Policija i ronioci nastavljaju potragu za Milanom Inđićem iz Bijeljine. Prema izjavama svjedoka, Milan Inđić bio je za volanom džipa “toyota” koji je jučee oko 13 sati u mjestu Surjan u opštini Mrkonjić Grad sletio u Vrbas sa magistralnog puta Jajce – Banja Luka.

S njim u vozilu nalazili bili su Željko Ostojić i Ninoslav Sović, obojica iz Bijeljine, koji su nekako uspjeli da se spase iz vozila, dok je Inđić nestao u vodi zajedno s džipom.

U oba slučaja policija i ronioci krenuli su u pretragu rijeke. Međutim, dok su tražili Inđića i “toyotu”, potpuno neočekivano u vodi su pronašli automobil “škoda” i u njemu tijelo nepoznate žene. Vjeruje se da je i ona s puta sletjela u rijeku, ali vrijeme i detalji nesreće za sada nisu poznati. Škoda i tijelo su izvučeni iz rijeke, a još se utvrđuje da li je žena bila sama u automobilu.