Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

arnel bulić

U Bihaću nožem izboden bivši viceprvak svijeta u kikboksu

arnel bulic
FOTO: Facebook
Arnel Bulić

Sinoć je oko 23:00 sata u Bihaću izboden 22-godišnji mladić. Njega je hladnim oružjem povrijedio, također mladić, star 20 godina.

U policiji su potvrdili da su sinoć zaprimili dojavu iz Kantonalne bolnice, nakon što su teško povrijeđenog dovezle osobe koje su bile s njim u trenutku napada.

Policijski službenici su stigli na mjesto nesreće. Za manje od sat vremena pronađen je osumnjičeni za napad koji je potom priveden u policijsku stanicu.

– Sinoć oko 23 sata obaviješteni smo s CUM-a Kantonalne bolnice da je dovezen mladić A.B. starosti 22 godine da ima ubodnu ranu u predjelu stomaka i da se radi o teškim tjelesnim povredama. Operativnim radnjama policija je došla do saznanja da je povrijeđenom ranu nožem nanijelo lice T.K. rođeno 2004. godine u Bihaću. To lice je pronađeno u porodičnoj kući sinoć nešto prije ponoći i lišeno je slobode. Istraga o ovom događaju je u toku, a postupajuća tužiteljica je ovo djelo okvalificirala kao ubistvo u pokušaju – kazao je portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Nezvanično, izboden je nekadašnji viceprvak svijeta u kickboxingu i ponos grada na Uni Arnel Bulić. Podsjećamo, Arnel je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Italiji osvojio srebrenu medalju.