Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja luka

U centru grada uhapšeno više uposlenika Poreske uprave, objavljena su im imena

akcija afrodita muprs
Foto: MUPRS

Trenutno se vrše pretresi na nekoliko lokacija na području grada

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u sklopu akcije “Afrodita” uhapsili su tri osobe koje su sumnjiče za primanje mita, a kako je saopšteno iz resornog ministarstva, radi se licima koja su zaposlena u Poreskoj upravi Republike Srpske.

Kako se može vidjeti na fotografiji, policijski službenici su hapšenje izvršili na ulici, u centru Banje Luke, a u saopštenju su naveli inicijale uhapšenih.

“U ovim aktivnostima su lišena slobode tri lica – I.G., D.T. i S.D.M. zbog sumnje da su počinili krivična djela primanje mita i trgovina uticajem. Lica lišena slobode su zaposlena u Poreskoj upravi RS”, naveli su iz MUP-a.

Pored toga, trenutno se vrše pretresi na nekoliko lokacija na području grada.

Capital otkriva da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su danas službenike Poreske uprave RS Igora Grahovca, Dragoslava Tubića i Snježanu Dragičević Mitrović.

Podsjećamo, inspektori Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a RS uhapsili su 25. oktobra tri službenika Poreske uprave RS, Miloša Janjića, Uroša Zeca i Dejana Lazića, zbog sumnje da su primali mito. Ovo danas su nova hapšenja službenika PURS zbog istih optužbi.