Bijeljina

U pucnjavi dvoje ranjenih, među njima i specijalac MUP-a RS

bijeljina bntv

Pucnjava se dogodila oko 2 sata iza ponoći, a kako su naveli iz PU Bijeljina, sve se odigralo u blizini ugostiteljskog objekta u tom gradu

Dvojica muškaraca, od kojih je jedan pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS-a teško su povrijeđeni u pucnjavi koja se protekle noći dogodila u Bijeljini, potvrđeno je iz policije.

Pucnjava se dogodila oko 2 sata iza ponoći, a kako su naveli iz PU Bijeljina, sve se odigralo u blizini ugostiteljskog objekta u tom gradu.

Policija je izlaskom na mjesto događaja zatekla teško povrijeđene O. P. iz Brčkog i P. K. iz Bosanske Gradiške, pripadnika Specijalne jedinice MUP-a.

Obojica su prevezena u Medicinski centar Bijeljina, gdje se dežurni ljekar izjasnio da su životno ugroženi.

Operativnim radom na terenu, prikupljenim činjenicama i dokazima došlo se do podataka da je više osoba sa područja Brčkog fizički napalo S. G. iz Bijeljine koji je pokušao da spriječi drugog nepoznatog muškarca koji je fizički nasrnuo na djevojku u automobilu.

Tada su nepoznati muškarci zapucali u pravcu automobila, zbog čega su intervenisali pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, prilikom čega je jedan od njih zadobio povrede.

– Nakon sprovedenih mjera i radnji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini bit će dostavljen izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo izazivanje opće opasnosti, dok je za osobama iz Brčkog raspisana potraga u cilju pronalaska i lišenja slobode – naveli su iz PU Bijeljina.