Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ubica u bračni par u Višegradu ispalio po dva metka

policija-rs

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo završili su uviđaj na mjestu ubistva lica čiji su inicijali S.V. i S.LJ. koje se desilo jutros u porodičnoj kući u selu Mirilovići kod Višegrada.

“Sutra će po nalogu tužioca biti urađena obdukcija tijela. Na licu mjesta su pronađene četiri čaure, navodno da se po dva metka nalaze u oba tijela”, rekla je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Prema njenim riječima, počinilac ubistava će sutra biti predat nadležnom tužilaštvu uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “teško ubistvo”.

Prema nezvaničnim informacijama, počinilac ubistava je policiji predao automatsku pušku koja se nalazila u njegovom automobilu na licu mjesta.

Lica čiji su inicijali S.V. i S.LJ. ubijeni su jutros u porodičnoj kući u selu Mirilovići kod Višegrada.

Tešićeva je ranije rekla Srni da je lice čiji su inicijali T.M. (42) prijavilo jutros u 9.15 časova Policijskoj stanici u Višegradu da je iz automatske puške usmrtio dvije osobe, nakon čega je lišen slobode.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Momiru Tasiću iz mjesta Bodežnik, a da su ubijeni Vidoja (83) i LJubinka Savić (74).