Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

put kneževo - travnik

Uhapšen specijalac MUP-a RS: Pretukao mladića nakon preticanja

muprs (1)

Jedno od osoba lišenih slobode je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti

Policija je sinoć lišila slobode dvije osobe, od kojih je jedna pripadnik Specijalne antiterorističke jednice (SAJ) Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog nanošenja povreda dvadesetšestogodišnjaku.

Sve se dogodilo na regionalnom putu Kneževo-Travnik, u ulici Drage Vranješa.

Iz policije navode da je među učesnicima ovog slučaja došlo do verbalnog sukoba zbog preticanja automobilima “opel astra” i “golf 4”, a zatim i fizičkog sukoba u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio povrede.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, uhapšeni policajac je pištoljem udario mladića.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će se i izvršiti kvalifikacija događaja.

– Jedno od osoba lišenih slobode je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti, a u skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostavit će se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti – navode iz policije.