kozarac kod prijedora

Uhapšen vozač koji je usmrtio dječaka, objavljene fotografije s mjesta nesreće

saobracajka-kozarac-15juni-4

Koliko je bio jak udar govori i podatak da je u kanalu pored puta pronađen i bicikl, koji su koristili dječaci, a koji je od udraca prepolovljen

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor danas su lišili slobode lice Nikolu Đ. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je noćas oko 00.50 časova, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je maloljetno lice kao pješak, smrtno stradalo, a osumnjičeni se sa vozilom udaljio sa lica mjesta.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice Nikolu Đ. iz Prijedora, koje se nakon saobraćajne nezgode putničkim automobilom marke Audi udaljilo sa lica mjesta. Vozilo osumnjičenog pronađeno je na području Opštine Laktaši”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica Nikola Đ.

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Kako javlja portal Prijedordanas, nesreća se desila sinoć oko ponoći, dok je se nesretni dječak sa bratom i drugom šetao pokraj ceste.

Oni su išli ivicom puta kada je dječaka udario automobil, a njegovog brata zakačio retrovizorom.

Koliko je bio jak udar govori i podatak da je u kanalu pored puta pronađen i bicikl, koji su koristili dječaci, a koji je od udraca prepolovljen.

Na mjestu nesreće nađeno je i više dijelova automobila.

Od zadobijenih povreda, dječak je isto veče preminuo u bolnici.