Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhvaćen ubica dječaka u Bijeljini

ubistvo skola bijeljina

Sedamnaestogodišnji M.I. uhapšen je danas zbog sumnje da je ubio 15-godišnjeg Stanka Gligorijevića u dvorištu osnovne škole u Bijeljini.

U bijeljinskoj policiji su potvrdili da je pronađen i pištolj za koji se vjeruje da je njime počinjeno ubistvo te da je u toku kriminalistička obrada nad više osoba te pretresi na nekoliko lokacija u Bijeljini.

Tek nakon toga bit će poznati motivi ubistva.

[pull_quote_right]Iz bijeljinske policije napominju da je toku kriminalistička obrada uhapšenog kao i uzimanje izjava od više osoba[/pull_quote_right]

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina su danas u 13.05 sati obavješteni od strane službenika Hitne pomoći Bijeljina da im je prijavljeno da se u dvorištu Osnovne škole ”Knez Ivo od Semberije” u Bijeljini nalazi beživotno tijelo muške osobe.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina i ekipa Hitne pomoći su na klupici u školskom dvorištu između osnovne škole i dječijeg vrtića pronašla beživotno muško tijelo.

Identifikacijom je utvrđeno da se radi od maloljetnom učeniku osnovne škole, starosti petnaest godina, iz Bijeljine.

Pregledom tijela na licu mjesta uočena je prostrelna rana u predjelu grudi koja je najverovatnije nastala pucnjem iz vatrenog oružja.

Prilikom vršenja uviđaja i obavljanja razgovora sa potencijalnim svjedocima došlo se je do saznanja da se u vrijeme izvršenja krivičnog dijela čuo jedan pucanj, a potom je i uočena jedna nepoznata muška osoba kako bježi preko školskog dvorišta.

Preduzimajući niz operativno –taktičkih i istražnih mjera i radnji identifikovan je izvršilac ovog dijela, maloljetnik star 17 godina iz Bijeljine.

On je lišen slobode danas u 15.30 sati.

Iz bijeljinske policije napominju da je toku kriminalistička obrada uhapšenog kao i uzimanje izjava od više osoba.

Također, u toku su i pretresi stanova na određenim lokacijama na području grada Bijeljine, tako da se o motivima izvršenja ovog krivičnog dijela policija ne može izjasniti.