Crna hronika

U toku kriminalistička obrada

Više osoba privedeno nakon ubistva Slaviše Ćuluma u Banjoj Luci

15/05/2020

Ćulum je ubijen u automobilu, na putu, u blizini porodične kuće, a slučaj je operativnom dežurstvu Policijske uprave Banja Luka prijavljen oko 13.10 sati

Inspektori Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet priveli su više osoba, nakon što je danas u banjalučkom naselju Dragočaj ubijen Slaviša Ćulum.

– U toku je kriminalistička obrada privedenih -potvrđeno je iz entitetske policije.

Teško ubistvo Slaviše Ćuluma iz vatrenog oružja izvršio je zasad nepoznati izvršioc ili više njih.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva vrše uviđaj u banjalučkom naselju Dragočaj.

Ćulum je ubijen u automobilu, na putu, u blizini porodične kuće, a slučaj je operativnom dežurstvu Policijske uprave Banja Luka prijavljen oko 13.10 sati.

– Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela – naglasili su iz policije.

Kako banjalučka ATV saznaje, policija traga za motoristom koji se može dovesti u vezu s ubistvom, zbog kojeg je policija blokirala cijeli kraj, kao i izlaze iz grada.

Helikopter nadlijeće područje Dragočaja.

Ćulum je označen kao vođa jedne od kriminalnih grupa u Banjoj Luci, a osuđivan je zbog više krivičnih djela.

Prvi komšija Ćulumovih kaže da je danas čuo rafalne pucnjave.

“Baš sam se prepao, nije to šala uopšte. Trajalo je skoro pola minute”, ispričao je komšija za mondo.ba.

Komšije iz obližnjih kuća tvrde da nisu čule pucnjeve, a neki od njih kažu da nisu iznenađeni ovim događajem jer pričaju da se radilo o ”opasnom momku.”

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.