Crna hronika

Ubistvo i samoubistvo

Završen uviđaj u sarajevskom hotelu, žrtve recepcionerka i gost

11/07/2019

Prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela

Završen je policijski uviđaj u hotelu “Alem” u Sarajevu gdje se jutros dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Kako piše Dnevni avaz, ubijena je recepcionerka hotela. Nju je ubio američki državljanin porijeklom iz BiH s kojim je navodno bila u vezi.

Muškarac je navodno i odsjeo u tom hotelu, a istražitelji rade na utvrđivanju motiva, a za sada smatraju da se radi o ljubomori.

Prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela.

Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile su kolege iz Federalne uprave policije, a odmah su na lice mjesta upućeni istražitelji za krvne i seksualne delikte.

Pored muškarca navodno je pronađen pištolj kojim je zločin počinjen te najmanje dvije čahure koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje.

Kako se nezvanično saznaje, slučaj je otkriven kada su pripadnici FUP-a krenuli na doručak u obližnji restoran, a na putu ih je presrela spremačica iz hotela koja im je kazala da u lobiju ima mrtvih te da se radi o ubistvu, nakon čega su pozvali pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo.

Komentari

Autor: Dnevni avaz

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.