predsjednik srbije

Aleksandru Vučiću od četvrtka se gubi svaki trag

vucic

Javnost, naviknuta na njegova česta gostovanja u medijima, je ubijeđena kako je Vučić bolestan, te da se zbog toga ne pojavljuje u javnosti

Poslije javljanja iz Brisela u prošli četvrtak predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je nestao iz javnog života.

Javnost, naviknuta na njegova česta gostovanja u medijima, je ubijeđena kako je Vučić bolestan, te da se zbog toga ne pojavljuje u javnosti.

O čemu se, zaista, radi? Javnost to ne zna, ali jučerašnja posjeta premijerke Ane Brnabić koronom pogođenom Novom Pazaru, gdje je izviždana, dokazuje kako je Vučić upravo nju poslao da “prima metke umjesto njega”.

Podsjetimo, posljednjih dana veliki dio osoba koje čine sam vrh vlasti u Srbiji su zaražene. To su, između ostalih, predsjednica Skupštine Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor kancelarije za Kosovo Marko Đurić…

Također, u bolnicu je primljen sa upalom pluća i Čedomir Jovanović, lider LDP-a, te se strahuje kako je i on zaražen koronavirusom.

Stoga, javnost u Srbiji smatra da je i Vučić također zaražen, te da nije dobrog zdravstvenog stanja. O ovome se još niko iz institucija Srbije nije oglasio.