Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stormy Daniels

Bivša glumica u filmovima za odrasle želi vidjeti Trumpa iza rešetaka

Foto: Screenshot/X
Stormy Daniels

Ovom presudom Sjedinjene Države ulaze u dosad nepoznato područje uoči izbora 5. novembra kada će se Trump, republikanski kandidat, suočiti s aktualnim predsjednikom, demokratom Joeom Bidenom

Stormy Daniels, bivša porno glumica u središtu afere zbog koje je bivši predsjednik Donald Trump proglašen krivim u kaznenom postupku, pozvala je američko pravosuđe da dosudi Trumpu zatvorsku kaznu.

-Stavite ga u zatvor, rekla je britanskim novinama Daily Mirror u subotu u svom prvom intervjuu nakon odluke suda u New Yorku.

-Vjerujem da bi ga trebalo osuditi na zatvorsku kaznu i društveno koristan rad ili neka služi kao dobrovoljna boksačka vreća u skloništu za žene, dodala je.

Kriv po svim tačkama optužnice

Stormy Daniels (45) tvrdi da je imala seksualni odnos s Donaldom Trumpom 2006., što on negira. Neposredno prije predsjedničkih izbora 2016. plaćeno joj je 130.000 dolara da ne progovori.

Trump je u četvrtak proglašen krivim za krivotvorenje dokumenata s ciljem prikrivanja isplate za ušutkavanje Stormy Daniels uoči izbora 2016.

Njujorška porota proglasila je Trumpa krivim po sve 34 tačke optužnice, čime je postao prvi američki predsjednik osuđen za kazneno djelo.

Trump (77) negira krivnju i očekuje se da će se žaliti.

Prijeti mu maksimalna kazna od četiri godine zatvora, iako ostali osuđeni za takva djela često dobivaju kraće kazne, novčane ili uvjetne kazne.

Ovom presudom Sjedinjene Države ulaze u dosad nepoznato područje uoči izbora 5. novembra kada će se Trump, republikanski kandidat, suočiti s aktualnim predsjednikom, demokratom Joeom Bidenom.

Svjedočenje na sudu „bilo je tako zastrašujuće, s porotnicima koji vas gledaju“, rekla je Daniels, „ali kao što sam rekla prije, govorila sam istinu cijelo vrijeme.“

Svjedočenje bivše glumice bilo je jedno od glavnih događaja suđenja.

-Za mene nije gotovo, nikada neće biti gotovo za mene, izjavila je. Iako je Trump proglašen krivim, „ja još uvijek moram živjeti s tim“, izjavila je bivša glumica, pravim imenom Stephanie Clifford.