tutin u srbiji

Bračni par uhapšen sa 56 kilograma droge

tutin – droga

Policija je oko ponoći, u okolini Tutina, u blizini njihove kuće, u gepeku parkiranog “audija“ pronašla četiri putne torbe u kojima se nalazilo 53 paketa marihuane koja, kako se sumnja, pripada osumnjičenima

Pripadnici policije u Novom Pazaru zaplijenili su oko 56 kilograma marihuane i uhapsili supružnike E. I. (1986) i Š. M. (1987) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Novi Pazar policija je oko ponoći, u okolini Tutina, u blizini njihove kuće, u gepeku parkiranog “audija“ pronašla četiri putne torbe u kojima se nalazilo 53 paketa marihuane koja, kako se sumnja, pripada osumnjičenima.

Po nalogu nadležnog tužilaštva njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Ovo je druga veća zaplijena droge na ovom području. Policija je efikasnim radom 6. februara zaplijenila oko 63 kilograma marihuane i uhapsila petoricu muškaraca.

Policija je tada u mjestu Paljevo kod Novog Pazara, zatekla petoricu osumnjičenih dok su prebacivali tri torbe sa marihuanom iz jednog “golfa“ u drugi.