Globus

Beograd

Detalji horora: “Žena je bacila dijete, pa skočila, a onda je došao njen muž”

17/06/2019
Foto: Oliver Bunić/RAS Srbija

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija vidjelo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubijedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspio

“Čuo sam tup jak udarac, pa sam izašao na terasu. Tada sam vidio dijete na pločniku i majku trogodišnjakinje kako stoji na terasi i nešto viče. Onda se ona vratila u stan, pa ponovo izašla i nastavila da viče. Nekoliko minuta kasnije skočila je i ona”.

Ovako za Blic priča očevidac horora koji se jutros dogodio na Bežanijskoj kosi. Kako kaže, tek nekoliko minuta nakon što je tridesetšestogodišnja majka bacila svoje dijete (3) i i sama skočila sa 12 metara na beton, iz stana ove porodice počeo je da se širi dim.

Policija je prvo u 8.20 dobila informaciju da je u stanu na četvtom spratu izbio požar i da su majka i dijete skočili kroz prozor da se spasu od vatre, međutim, čim su vatrogasci i policija stigli na lice mjesta shvatili su da se dogodilo nešto još gore. Vatra nije bila toliko jaka da bi žena i dijete morali da skoče kroz prozor. Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mjesta, ali je samo mogla da konstatuje smrt žene i djeteta.

Tada je utvrđeno da je majka prvo povrijedila dijete, a potom ga bacila kroz prozor na četvrtom spratu, a potom je povrijedila i sebe i skočila i ona. U međuvremenu, žena je zapalila kauč u pokušaju da podmetne požar u stanu.

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija vidjelo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubijedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspio.

– Supruga, moj sin i ja smo istrčali na terasu kada smo čuli udarac. Tada smo vidjeli dijete na pločniku. Jedan komšija ubjeđivao je ženu da ne skoči kroz prozor, međutim ona je vikala, psovala, a par minuta kasnije i skočila – kaže on.
Na licu mjesta policija i dalje obavlja uviđaj, prisutne su brojne ekipe vatrogasaca, policajaca i forenzičara.

Komšije su se okupile oko zgrade, u šoku su i posmatraju šta se događa.

Na licu mjesta je i suprug žene koja je bacila dijete, a potom izvršila samoubistvo. Policajci i komšije pokušavaju da ga utješe, međutim nesretni čovjek je u šoku i svo vrijeme plače.

Na licu mjesta je i ostala porodica preminulih. Svi su u šoku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.