Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vjenčanje u toscani

Udala se jedna od najboljih i najzgodnijih teniserki svijeta

caroline (1)

Na popisu gostiju bili su i NBA zvijezde Pau Gasol i Harrison Barnes, bivša prva teniserka svijeta Angelique Kerber i NFL zvijezda Jesse Palmer

Teniska zvijezda Caroline Wozniacki udala se za bivšu NBA zvijezdu Davida Leeja na intimnoj ceremoniji upriličenoj u Italiji proteklog vikenda.

Prošlogodišnja osvajačica Australian Opena koju mnogi, osim jednom od najboljih, smatraju i jednom od najljepših teniserki svijeta, razmijenila je zavjete s košarkašem u vinariji u Toskani.

Zvijezde su se vjenčale u hotelu Castiglion del Bosco, na istom imanju gdje se prije tri godine Kate Upton udala za bejzbol zvijezdu Justina Verlandera.

S njima je slavilo oko 120 prijatelja i članova porodice, piše Vogue. Serena Williams navodno je bila jedna od djeveruša – dvije sedmice uoči početka Wimbledona.

Na popisu gostiju bili su i NBA zvijezde Pau Gasol i Harrison Barnes, bivša prva teniserka svijeta Angelique Kerber i NFL zvijezda Jesse Palmer.

Par je bio zaručen od 2017. godine. Prije veze s košarkašem, Wozniacki je bila zaručena za sjevernoirskog golfera Roryja Mcllroya, s kojim je bila u vezi od 2011. do 2014. godine, a već su navodno bili poslali i pozivnice za vjenčanje, prije nego što ga je on otkazao.

28-godišnja teniserka koja je trenutno 14. teniserka svijeta nekoliko fotografija s ceremonije podijelila je na Instagramu, te oduševila svoje fanove.

“Najbolji vikend života”, napisala je.

View this post on Instagram

Best weekend of my life ❤️

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

View this post on Instagram

This view is everything!! @davidlee

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on