Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dječak preživio skok sa zgrade: “Bilo je stravično, jaukao je iz sveg glasa” (FOTO)

zgrada kikinda

Maloljetni M. N. (15) iz Kikinde, koji je preksinoć skočio sa vrha devetospratnice u centru tog grada u Srbiji, zadobio je teške tjelesne povrede i nalazi se u teškom stanju na hirurgiji Dečje klinike u Novom Sadu. Navodno, dječak je skočio sa zgrade, visoke oko 30 metara, zbog ljubavnih problema.

– Dječak ima prelom lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice. Njegovo opšte stanje je teško i na daljem je ispitivanju i posmatranju. Nalazi se na Intenzivnoj njezi, na Odjeljenju dečje hirurgije – kažu u bolnici.

Naime, maloljetnik je skčio sa visoke zgrade i pao na automobil parkiran ispred nje. Preživeo je pravim čudom.

Stanari zgrade sa koje je skočio šokirano su pritrčali prozorima u momentu kada je odjeknuo jak prasak.

Predrag Sivčev, koji živi na prvom spratu, odmah je pozvao policiju.

– U prvi mah sam pomislio da je eksplodirala bomba. Pogledao sam lijevo-desno i vidio strašan prizor. Pao je tik pored drveta, na automobil. Tijelo mu je ležalo na krovu automobila, a glava je visila u vazduhu. Dječak ne živi u našoj zgradi, nema ključ, a zidovi su od armiranog stakla, tako da nije mogao da ih razbije. Pretpostavljam da je prošao kroz mali prozor i provukao se na terasu. Dok su ga prebacivali na nosila, jaukao je iz sveg glasa, bilo je strašno gledati – šokirano prepričava Predrag Sivčev.

Vanja Dumitrov, dječakov trener, kaže da je on zadobio veoma ozbiljne povrede i da je dvije godine trenirao kik-boks, kao i da su svi šokirani kada su čuli šta se dogodilo.

Dječak je pao pravo na parkirani automobil ipsred zgrade

– Bio je vedar i nasmijan dečko. Nedavno smo bili na jednom takmičenju gdje su mu se udvarale tri cure, pa smo se svi šalili na njegov račun. Nedavno je našao prvu djevojku. Koliko znam, njih dvoje su se posvađali i raskinuli putem poruka. Djevojčica kaže da je to njegov prijedlog i da joj je te večeri u telefonskom razgovoru rekao da će skočiti sa zgrade. Međutim, sve se dešavalo prije nego što je djevojka stigla do njega – ispričao je njegov trener za beogradski portal “Alo”.

Kako piše Blic, dječak je ove godine završio osmi razred osnovne škole. U školi kažu da je bio veselo dijete koje je bilo spremno da razgovara o problemima.

Dječak živi sa ocem i maćehom.

– Ne znamo zbog čega se odlučio na ovakav korak. Ne mogu ni da pretpostavim. Otac je otišao u Novi Sad da ga posjeti i uvjeri se u kakvom je stanju. To je sve što mogu da kažem – rekla je dječakova tetka za Blic.