Hrvatska

Edo Sedić ubio mladog Nijemca jer mu je dao kompliment o kosi

edo4

Policija je objavila i da su počinitelja, 32-godišnjeg hrvatskog državljanina, pronašli 17. jula oko 00.20 sati na plaži

Zagrepčanin koji je u Puli nasmrt izbo mladog Nijemca to je učinio zbog – komplimenta.

Proizlazi to iz novih informacija o stravičnom ubistvu koje je danas objavila policija, nakon što je 32-godišnji Edo Sedić priveden u Državno odvjetništvo RH u Puli zbog sumnje da je ubio mladog Nijemca Patricka Bessingera (23) iz Unterpollinga, piše Index.hr.

“16. jula oko 21.15 sati, grupa njemačkih državljana susrela je u ugostiteljskom objektu na Puntiželi nepoznatog muškarca, kojem je 23-godišnji njemački državljanin dao kompliment, no muškarac je to shvatio kao uvredu i verbalno je napao njemačke državljane. Nakon što su njemački državljani napustili ugostiteljski objekt, pješice su se uputili prema Fažanskoj cesti. Budući da ih je nepoznati muškarac pratio, oko 22.40 sati zaustavili su se na Fažanskoj cesti i obratili mu se, na što je muškarac izvadio nož i počeo njime mahati, pri čemu je 23-godišnjeg njemačkog državljanina povrijedio u predjelu prsa. Povrijeđeni mladić je nakon toga pobjegao s prijateljima na terasu jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Mala Vala, gdje mu je pružena pomoć. Zbog zadobivenih povreda, prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je 17. jula u 1.45 sati preminuo”, priopćili su iz policije.

Policija je objavila i da su počinitelja, 32-godišnjeg hrvatskog državljanina, pronašli 17. jula oko 00.20 sati na plaži na Puntiželi, uhapsili ga i priveli u policijsku stanicu. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. jula nakon ponoći, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Kako doznaje Glas Istre, Nijemac je ubici uputio kompliment na račun njegove kose nakon čega je ovaj podivljao i ubio ga.