Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Haos u Hrvatskoj: Nakon oca specijalca, sin ubio i majku

policija

Nakon što je jutros u porodičnoj kući u Čistoj Velikoj pored Vodica pronađeno mrtvo tijelo pripadnika splitske specijalne policije, cijelo mjesto je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Prema neslužbenim informacijama pronađena je i druga žrtva ubice iz Čiste Velike!

Prema nepotvrđenim informacijama u masliniku tri kilometra od kuće nađeno je mrtvo tijelo supruge 45- godišnjeg pripadnika Specijalne policije iz Splita, koji je u nedjelju prijepodne pronađem mrtav u porodičnoj kući u tom mjestu u vodičkom zaleđu.

Tin Šunjerga, čiji identitet policija ne navodi, uhapšen je u Tribunju večeras malo prije 19 sati. Policija je potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju s namjerom da ga zaustave pucali iz vatrenog oružja u gume njegovog Mercedesa šibenskih registracija u kojem je bježao. Potom su ga izvukli iz automobila i uhapsili, a mladić u pucnjavi nije ranjen, navode iz policije.

Osumnjičenik je odmah priveden u prostorije Policijske uprave u Šibeniku gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog ubistva 45-godišnjeg oca i majke.

U šibenskoj policiji su naglasili kako vatreno oružje kojim su počinjena oba teška ubistva, nije službeno oružje ubijenog 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije Split.

Tijelo ubijenog oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, pronađeno je danas iza 11 sati u garaži porodične kuće u Čistoj Velikoj, a oko 16,20 sati na području Čiste Velike u automobilu je pronađeno i tijelo 45-godišnje žene, njegove supruge i majke osumnjičenog 18-godišnjaka za to teško krivično djelo.

Na gotovo svakoj fotografiji objavljenoj na Facebooku Tin pokazuje srednji prst. Objavljuje i fotografije na kojima su djevojke s oružjem, a u statusima poručuje da je od njega “Bog davno dignuo ruke”.

– Od mene je davno Bog podigao ruke, zato ja stalno radim ono što ne valja. Kad uđemo u klub mi nećemo izaći, dok ne srušimo sve do temelja… – jedan je od statusa.

Na fotografijama se često pojavljuje i pas, rotvajler Zeus.