Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Islamska država poručila izbjeglicama: Idete u leglo ateizma, droge i seksa

10/09/2015

Sirijci i Libijci koji bježe u Evropu čine veliki grijeh izlažući svoju djecu uticajima ateizma, droga, alkohola i seksa, piše list Dabiq, koji izdaje Islamska država.

“Tužna je činjenica da su neki Sirijci i Libijci spremni da rizikuju živote i duše svoje djece, rizikuju živote djece na opasnom putu prema krstašima kojima vladaju zakoni ateizma i nepristojnosti”, piše list.

List navodi da oni koji napuštaju teritoriju koju kontrolišu džihadisti čine veliki grijeh.

“Treba da se zna da dobrovoljno napuštanje teritorija islama i odlazak u zemlju nevjernika predstavlja opasan, veliki grijeh, jer je to put ka nevjeri, kapija ka napuštanju islama u zamjenu za hrišćanstvo, ateizam ili liberalizam”, upozorava list.

List ističe da migracije u hrišćanske zemlje dovode u opasnost djecu i unuke koji će biti pod stalnom prijetnjom od “bluda, sodomije, droga i alkohola”.

“Ako ne padnu u grijeh oni će zaboraviti jezik Kurana, arapski, kojim su bili okruženi u Siriji, Iraku, Libiji i drugim mjestima, što će otežati njihov povratak vjeri i njenim propisima”, piše list.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.