Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubomorni bivši momak zalio Britanku kipućom vodom: On je monstrum!

rachel

Rachel Haliliwell (38) iz Lancashirea otkrila je kako ju je bivši momak Vincent Vernon koji je živi u njenoj kući, zalio kipućom vodom po cijelom tijelu, piše Daily Mail.

rachel1

– U trenutku sam mogla osjetiti kako se moja koža pretvara u plikove. On je samo hladno zurio u mene i ispraznio i posljednjih nekoliko kapi iz posude na mene. On je monstrum, rekla je ova 38-godišnjakinja.

Ona krivi svoju dobrodušnost što je dopsjela u ruke takvom monstrumu koji je nakon ovoga što joj je uradio dobio šest godina zatvora. Odlučila je progovori o svom slučaju kako bi spriječila druge žene da budu žrtve nasilja u porodici.

Naime, Rachel je primila Vincenta u svoju kuću iako je njihova veza bila okončana. A završila se nakon što ju je duže vrijeme maltretirao, da bi je na kraju udario, nakon čega je bio u zatvoru 80 dana. Kako je bio bez posla, molio ju je da mu oprosti i da ga ponovo primi kod sebe i ona mu je sažalila na njega. Živjeli su zajedno, ali nisu bili u vezi.

rachel2

– Znao je da je među nama gotovo, ali on to nije mogao podnijeti. Zato me zalio vrelom vodom, da bi bio siguran da me niko drugi neće imati – kazala je Rachel kojoj su presađivali kožu kako bi prekrili ožiljke, a neki će joj ostati do kraja života.

rachel3

– Najgori su mi psihički ožiljci i oni me najviše bole. Sažalila sam se nad njim, a evo kako mi je vratio. Kad pogledam unazad, sigurno je glupo što sam ga primila nazad, ali ja sad ne mogu promijeniti to što je bilo. Ali svakako nisam zaslužila da me unakazi – zaključila je Rachel.