Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća kod Valjeva

Penzioneri krenuli na izlet, minibus se survao s 30 metara visine

valjevo nesreca minibus

Penzioneri koji su se nalazili u vozilu krenuli su iz Osečine na izlet. Mahom je riječ o ženama koje se bave ručnim radom i članice su Udruženja žena iz tog mjesta

Jedna osoba je stradala, dok je 17 teže i lakše povređeno u nesreći koja se dogodila oko 9:50 sati u valjevskom selu Stubo, kod brane Rovni u Srbiji, kada je došlo do prevrtanja minibusa koji je prevozio penzionere na izlet. Kako saznaje Nova.rs, autobus je sletio niz liticu sa visine od oko 30 metara, a u vozilu su se nalazile žene koje se bave ručnim radom.

Kako saznaje Nova.rs, za volanom minibusa nalazio se 63-godišnji vozač iz Osečine. Još uvijek se utvrđuje pod kojim se okolnostima nesreća dogodila, a ono što je izvjesno jeste da je vozač u jednom trenutku izašao iz minibusa i tada je vozilo krenulo unazad.

Prilikom prevrtanja, ženi, koja je poginula, smrskana je glavu.

Penzioneri koji su se nalazili u vozilu krenuli su iz Osečine na izlet. Mahom je riječ o ženama koje se bave ručnim radom i članice su Udruženja žena iz tog mjesta. One su, u organizaciji Udruženja penzionera, krenule na Divčibare i u obilazak manastira u okolini Valjeva.