Globus

Objavio na Facebooku

Miroslav Škoro podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika DP-a

20/07/2021

Ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, sa sjedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, napisao je Škoro na facebooku

Dosadašnji predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u srijedu je dao neopozivu ostavku na tu dužnost i to objavio na svojoj facebook stranici, prenosi Hina.

“Ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, sa sjedištem u Zagrebu, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, s danom 20. jula “U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti”, poručio je.

Škoro je dodao da će nadalje ostati vjerni član stranke.

“Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa. Vrijedilo je!”, poručio je Škoro.2021. godine.

Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje”, napisao je Škoro.

Istaknuo je i da mu je bila iznimna čast i najiskrenije je zahvalio svima na ukazanom povjerenju, koje je dobio odlukom da bude prvi predsjednik Domovinskog pokreta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.