Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mokra Kolinda ukrala show: Ljubila sve redom (FOTO)

01

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jedva je dočekala promjenu protokola, po kojoj dužnosnici iz lože dolaze na teren predavati medalje i trofeje nogometašima nakon finala, umjesto da se ovi s terena penju u ložu.

Nasmijana i oduševljena kao da je Hrvatska osvojila SP, prošetala je do centra moskovskog stadiona zajedno s francuskim predsjednikom Emmanuelom Marconom i ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i tada je krenuo njen show.

Svi nogometaši, kako hrvatski, tako i francuski, koji su upravo postali prvaci svijeta, pa predsjednik vlade jedne od najvažnijih zemalja svijeta i svemoćni vladar jedne od par svjetskih velesila, postali su statisti u Kolindinom showu.

Kolinda je izgrlila i izljubila sve hrvatske nogometaše i selektora, to joj se čak i “može oprostiti” po zapovjednoj odgovornosti.

Ali, najblaže rečeno čudno je što je to radila tako oduševljena i euforična, kao da je Hrvatska upravo pobijedila, iako je na igračima bilo očito da im je poraz teško pao i da neposredno nakon bolnog pada u utakmici za zlato nisu sretni srebrom.