Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Apel policije

MUP Srbije istražuje snimak iz Beča: Pojedini mediji tvrde da je na njemu Danka

danka ilic
Foto: Društvene mreže
Danka Ilić

I predsjednik Srbije Aleksadar Vučić spominjao je „novi trag“ u istrazi

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputilo je molbu svim državljanima Srbije koji žive u Beču ako vide djevojčicu koja liči na Danku Ilić da odmah obavijeste policiju.

Apel je upućen nakon što su pojedini mediji u Srbiji objavili video snimak za koji tvrde da je nastao u Beču i na kojem se vidi djevojčica koja podsjeća na nestalu Danku. Kako su prenijeli pojedini mediji u Srbiji, novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri ujutru, kada je policija dobila informaciju da je djevojčica viđena u Beču u pratnji dvije rumunske državljanke.

MUP Republike Srbije radi na rasvjetljavanju okolnosti u vezi sa snimkom koji se pojavio iz Beča, nezvanično je potvrđeno za N1. To je, kako je rečeno, jedan od brojnih tragova na kojima nadležni rade.

I predsjednik Srbije Aleksadar Vučić spominjao je „novi trag“ u istrazi.

Danka ima dvije godine, smeđu kosu i smeđe oči te visinu oko 85 centimetara.

Djevojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko jedan centimetar na resici lijevog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici lijeve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Zato se pozivaju svi da obrate pažnju ako vide dijete sa biljegom kod uha.

Podsjećamo, djevojčica Danka Ilić je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.