Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

imao je 60 godina

Nova žrtva u Petrinji: Volonter pao s krova i poginuo (FOTO)

petrinja (1)
03.12.2021., Petrinja - Strariji muskarac pao je s krova u Petrinji prilikom obnove kuce koju je razrusio potres. Prvi u pomoc su prikocili vatrogasci JVP Zagreb koji su u blizini sanirali ostecene dimljake te zapoceli sa reanimacijom. Ubrzo su pristigle i ekipe HGSS-a i Hitne pomoci te oko 30 minuta reanimacijom pokusavali spasiti covjeka, ali nisu uspijeli, od ozljeda covjek je preminuo. Kisa koja pada tjera ljude da pokriju najlonom krovove koji prokisnjavaju. Photo: Zeljko Lukunic /PIXSELL

Radi se o muškarcu rođenom 1963. godine koji je došao pomoći u sanaciji Petrinje

U Petrinji je danas, nešto iza 10 sati, za vrijeme radova s krova pao muškarac koji je od zadobivenih ozljeda preminuo, javila je PU Sisačko-moslavačka.

Radi se o muškarcu rođenom 1963. godine koji je došao pomoći u sanaciji Petrinje.

Policija je Indexu potvrdila kako je volonter pao s krova. Svjedoci su pokušali reanimaciju, ali je bila neuspješna.

Podsjetimo, dvojica su vatrogasaca danas ozlijeđena na terenu gdje rade u teškim uvjetima – tako je dosad ozlijeđeno ukupno šest vatrogasaca.

Vatrogasci su radili noćas, a nastavljaju i danas raditi na uklanjanju oštećenih dimnjaka, sanaciji krovišta, uklanjanju crjepova, osiguravanju ruševnih mjesta te drugih zadaća u svrhu spašavanja i zaštite ljudskih života, izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.