Globus

nestala 6. septembra

Otkriven identitet ubijene i spaljene žene u Crnoj Gori, javio se njen bivši suprug

19/09/2020
Foto: Ilustracija

Zbog ubistva te pedesetčetvorogodišnje žene policija je Višem državnom tužilaštu podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe

Istražitelji vjeruju da je u Herceg Novom pronađeno tijelo državljanke Kanade Ljiljane Simić koja je nestala 6. septembra u Kotoru.

“Sa velikim stepenom vjerovatnoće radi se o licu koje je nestalo u Kotoru”, rekli su u Upravi policije podgoričim “Vijestima”.

Iz policije navode da je u toku identifikacija tijela.

Zbog ubistva te pedesetčetvorogodišnje žene policija je Višem državnom tužilaštu podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe.

Zapaljeno tijelo ženske osobe pronađeno je sinoć u naselju Mokrine, a mediji su već ranije prenijeli da je riječ o stranoj državljanki. Sumnja se da je ubijena, pa zapaljena.

Nestanak Ljiljane Simić policiji je prijavila porodica, nakon što ona, koja više od pola godine provodi u Kotoru, 6. septembra nije ušla u avion kojim je tog jutra trebalo da otputuje u Kanadu.

“Vijestima” se obratio njen bivši suprug koji je ispričao da je ona posljednji put viđena 5. septembra u Kotoru, dok je s koferima u rukama napuštala stan.

On je tada rekao i da su im čudne finansijske transakcije s kartice koju koristi njegova bivša supruga, a o čemu njihovoj kćerki stiže izvještaj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.