Pokušao silovati ženu, pa pet minuta kasnije ležao onesviješten

willis111

Kada je jedan napasnik udario ženu u Britaniji, odvukao je preko zida i skočio na nju da bi je silovao, nije ni slutio šta će ga snaći.

Pet minuta kasnije ležao je u nesvijesti.

Mark Willis (39) je “uzeo prevelik zalogaj” kada je napao ženu koja je išla kući oko 2 sata poslije ponoći u Cheltenhamu. Nakon što ju je udario nekoliko puta, odvukao je u obližnji vrt i pokušao je seksualno napastvovati.

Međutim, žena, koja je trenirala kickbox dvije godine, stavila mu je noge oko vrata i stezala dok ga nije onesvijestila.

zahvat

Žrtva čije ime nije objavljeno kazala je kako joj je napasnik rekao da “bude tiha, da radi sve što joj on kaže i da tako neće biti povrijeđena”.

– Noge su mi bile slobodne pa sam nogama uhvatila njegov vrat i stisnula koliko sam imala snage. Sve je trajalo nekoliko sekundi, kad sam osjetila da mu se tijelo opustilo – kazala je žrtva.

Willis je vrlo brzo identifikovan na osnovu DNK koji je pronađen na ženi. Demantovao je seksualni napad, ali je rekao da ju je fizički napao.

Tačna kazna za Willisa još nije poznata, a sudija je dao ženi nagradu od 500 funti zbog toga šta je uradila da Willis bude uhapšen.